Scandinavische messen

6 reacties

 1. Harry schreef:

  Een erg prettige manier om kennissen maken met deze Scandinavische messen. Ik hoop deze zomer vanuit de Eemshaven naar Noorwegen te varen. Ik moet me nog wel verdiepen in de regels mbt tot het meenemen van messen. Door een douanecontrole in Harwich (Engeland) moest ik mijn zakmes inleveren. Ik heb een prachtig mooi zakmes bij jullie teruggekocht, een Buck 110 Hunter Chairman.

 2. Pim Pos schreef:

  Heerlijk om te lezen…. Ben nu in totaal 74 keer in Noorwegen geweest en heb er veel over geschreven voor de sportvisbladen. Ik zou zo graag een gebruikt Sami mes willen hebben in zo’n half leren/benen schede. Zou iemand hier weten hoe ik hier aan zou kunnen komen Voor mijn verzameling.

  • Henk schreef:

   Als je precies aangeeft wat je zoekt, met een plaatje graag. Dan wil ik onze contacten in Finland wel vragen of ze het voor je kunnen vinden. Groet, Henk

 3. Bernardus schreef:

  Prettig te lezen tekst. Geeft goede info.
  Wij gaan eerste week oktober een kijkje nemen in Mora en Gränsfors. Nog even zoeken naar een mooi gelegen stugs.

 4. Willem Poot schreef:

  `wat een leuke enthousiaste en makkelijk leesbare recentie.
  Volgende week start ik samen met mijn vrouw in een Volvo op leeftijd een trip door Zweden, Finland, Noorwegen en ga in Zweden Gränsfors bezoeken en in Noorwegen Helle voor het met eigen ogen zien hoe men goede bijlen en messen maakt.
  Na het lezen van de recentie heb ik er nog meer zin in!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.