Buck 110 folding hunter vouwmes

2 reacties

 1. arno de visser schreef:

  Ik gebruik mijn buck 110 elke dag. Ben er zeer zuinig op, leen mijn mes nooit uit. Deze week klapte ik mijn mes open en het bleek dat mijn backlock systeem kapot is. Onbegrijpelijk dat dit kapot kan gaan. Ik kan hem opsturen naar Buck. Wordt mijn mes tegen een geringe vergoeding gerepareerd. Vind ik risicovol. Zie ik mijn mes waarschijnlijk nooit meer terug. Ben op zoek naar een andere oplossing. Heel vervelend allemaal.

  • Henk schreef:

   Hallo Arno,
   Vervelend dat je 110 kapot is. Je zou reparatie ook nog kunnen proberen via de winkel waar je hem hebt gekocht. Anders toch rechtstreeks via Buck. Buck Knives heeft een goede naam en dat willen ze zo houden. Denk dat het risico wel meevalt. Succes! Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.