Vijf cadeautips voor actievelingen en natuurliefhebbers

Sinterklaascadeau Kerstcadeau

Ze komen er weer aan! Sinterklaas en zijn grote vriend de Kerstman. Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau of een Kerstcadeau? Hieronder onze ideeën en tips voor 2020.  En wij maken er gratis een leuk pakje van in Sinterklaas- of Kerstsfeer. Bestel op tijd, het wordt in December erg druk volgens de PostNL’s en DHL’s van deze wereld.

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een kind. Bekijk dan onze cadeautips voor kinderen, met tips voor kids tot ca 11 jaar.

Tip 1: een Verrekijker

Al eens gedacht aan een verrekijker als Sinterklaascadeau of Kerstcadeau? Een redelijke verrekijker hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wat dacht je van de opvouwbare Bresser Topas (voor nog geen € 30,-) verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. Hij vergroot 10X. Of de nog compactere National Geographic 8×21 pocketkijker.  Wil je wat meer uitgeven dan is de – als zeer goed geteste – Barr&Stroud Sierra 8×42 een heel goede keuze (ca € 150,-). Hij is er ook in 10×42 uitvoering, lees onze blogpost als je je afvraagt of je beter een 8×42 of een 10×42 kunt kopen.

Bresser Topas - een betaalbare verrekijker als Sinterklaascadeau of Kerstcadeau

Bresser Topas 10×25

National Geographic 8x21 pocket verrekijker

National Geographic 8×21

Barr & Stroud Sierra - prima kijker en Kerstcadeau dat in de smaak zal vallen

Barr & Stroud Sierra Phasecoating

Tip 2: een Mes

Eigenlijk kan iedereen wel een (zak)mes gebruiken. Wat dacht je van het bekende Franse Opinel of een echt Zwitsers zakmes van  Victorinox. Eigenlijk vallen ze altijd in de smaak en kunnen een leven lang mee. Ze zijn er in diverse modellen, mogelijkheden en kleurtjes. Populaire modellen van Victorinox zijn de camper (€ 21,50) en de climber (€ 29,90). Veel mogelijkheden voor een leuke prijs. Of een traditionele Opinel als Sinterklaascadeau of Kerstcadeau? Een Opinel 7 of Opinel 8 doet het altijd goed. Is het iemand die vaak buiten is en met outdoor bezig. Dan is de Morakniv Eldris een perfect cadeau. Het is het kleinste Scandinavische mes van Morakniv, maar presteert groots.

Morakniv Eldris

Morakniv Eldri

Opinel 7 groen

Opinel no 7 groen

De zakmessen van Victorinox zijn voor iedereen een gewild Sinterklaascadeau of Kerstcadeau

Victorinox Camper

Tip 3: een boek

Een heel bijzonder natuurboek is Roots 365x Midden in de natuur (€ 23,99). Een jaar lang genieten van de natuur.​ Het Nieuwe Moestuinieren (€ 35,99). Een naslagwerk met meer dan 2300 onderwerpen. Voor de beginnende en gevorderde moestuinier en schat aan informatie. De ultieme Roofvogelgids van Lars Gejl met 520 prachtige foto’s en veel informatie is een perfect cadeau voor een vogelliefhebber.

Midden-in-de-natuur

Midden in de natuur

Het Nieuwe Moestuinieren

Het Nieuwe Moestuinieren

Roofvogelgids - Lars Gejl

Roofvogelgids van Lars Gejl

Tip 4: een zak- of hoofdlamp

Een heel goed keus is de Olight M1T PLUS DT Limited Version (€ 54,95). Dit is een veelzijdige zaklamp op batterijen met een output van 800 lumen. Wat dacht je van de Olight 13T EOS een heel goede zaklamp voor een vriendelijke prijs (€ 21,95).  Of de Silva Jogger hoofdlamp (€ 32,95) die speciaal is ontwikkeld voor hardlopers.

Olight M1T PLUS DT Limited Version

Olight M1T PLUS DT Limited

Olight i3T EOS

Olight i3T EOS

Silva Jogger

Silva Jogger

Tip 5: een minitool of gadget

Voor een niet al te duur Sinterklaascadeau of Kerstcadeau neus je even rond in onze categorie Minitools. Het moet wel gek zijn wil je hier niet een leuke gadget scoren. Hier wat tips:  Een Multitool Snoeischaar (€ 19,99) van Kikkerland met maar liefst 12 functies in de handvatten, een de mini vogelpuzzel (€ 4,99) van 150 stukjes of een complete multitool van Munkees voor € 14,95.​

Kikkerland_Multitool_Snoeischaar

Multitool snoeischaar

Min Vogelpuzzel kikkerland

Mini vogelpuzzel

Multitool van Munkees, prima kwaliteit, prima Sinterklaascadeau

Munkees Multitool

Hulp nodig of advies? Bel ons gerust op nummer 0318-260001.

Wij wensen al onze klanten en relaties een heel fijne Decembermaand!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.