Deze website maakt gebruik van cookies
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

logo.300x181

Verlanglijst

rood hart iconMaak nu een verlanglijst in onze webwinkel die je bewaart voor jezelf of deelt met familie en vrienden.  Lees meer.....

Snel account aanmaken voor verlanglijst

Mijn verlanglijst

 

 
Log in om een verlanglijst te maken

Opinel No 07 Carbon

Zakmes Opinel No 07 Carbon. Hét klassieke Opinel mes!

Verkoopprijs: € 10,69
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving

Zakmes Opinel No 07 Carbon

 De Opinel Carbon No 7. Met de no 8 het meest gevraagde formaat. Mes om altijd bij je te hebben en voor veel toepassingen te gebruiken. Met een lemmet van hoogwaardig carbon staal. Dus niet geheel roestvrij. Wel heel makkelijk te slijpen omdat carbon zachter is. Ver terug in de vorige eeuw slepen de Franse huisvrouwen het mes aan de stoeprand. Een mes met een verhaal. Geef hem als cadeau!

Het handvat van de Opinel Carbon 07 is gemaakt van stevig beukenhout. Opinel messen zijn aantrekkelijk door hun simpelheid, lage prijs en goede kwaliteit (bijna niet bot te krijgen). Het zakmes vergrendel je door de Virobloc sluiting voor het mes te draaien. Hiermee voorkom je ongewenst dichtklappen.

Model:  Carbon No 7
Lengte lemmet:  8 cm
Lengte uitgeklapt   18,0 cm
Kleur:   Naturel
Gewicht: 37 gr

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen