Wij zijn Bea en Henk Veldkamp. We houden van reizen en de natuur en ervaren dat handige hulpmiddelen en gadgets het plezier van het buiten zijn en reizen enorm kunnen verhogen. Een goede verrekijker, veldgids of spullen voor kinderen waarmee ze de natuur kunnen ontdekken.

Wij zijn in 2014 gestart met Natuurgadgets.nl. In onze webwinkel combineren we jarenlange ervaring in de natuur (o.m. als IVN jeugdgids) en het onderwijs. 

Al onze artikelen zijn met zorg uitgekozen. We staan voor 100% achter de kwaliteit en denken dat we de beste producten in hun prijsklasse hebben geselecteerd.  Hierbij richten wij ons vooral op de de beginnende natuurliefhebber of degenen die een stapje verder willen gaan. Van veel artikelen hebben we een instapmodel, een midden- en een (voor ons) topmodel.

Wij vinden het belangrijk om kinderen snel kennis te laten maken met alles wat de natuur heeft te bieden. Er is buiten zoveel te ontdekken en te leren. Door de natuur beter te begrijpen leren kinderen hoe het leven in elkaar zit en dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Hier willen we graag een bijdrage aan leveren met onze artikelen voor kinderen en jeugd.

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Natuurgadgets.nl
De Gaullesingel 67
6716 LE EDE GLD

KvK-nummer: 59997273
BTW-nummer: NL001166536B44

Via CONTACT kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen.

bea en henk natuurgadgets