In 2014 zijn wij begonnen met Natuurgadgets.nl. In de afgelopen jaren hebben we een breed assortiment opgebouwd met artikelen voor de natuur- en outdoor liefhebber.

Je kunt bij ons terecht voor een veldgids, maar ook een verrekijker, vleermuisdetector, zaklamp of je uitrusting voor basic kamperen en bushcraft. En nog veel meer. Voor ons is het belangrijk dat we een bijdrage kunnen leveren aan jouw natuurbeleving.

Door onze gezamenlijke ervaring als IVN-Jeugdgids en leerkracht in het primair onderwijs zijn we voortdurend op zoek naar leuke en innovatieve natuurgadgets voor kinderen.  Er is buiten zoveel te ontdekken en te leren. Door de natuur beter te begrijpen leren kinderen hoe het leven in elkaar zit en dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Hier willen we graag een bijdrage aan leveren met onze artikelen voor kinderen en jeugd.

In de huidige markt moeten wij het hebben van het persoonlijke contact, advies en service. En daar doen we onze uiterste best voor. En als jouw aankoop een cadeautje is, dan pakken wij het gratis voor je in, geheel in eigen stijl.

Onze verhuizing van Ede naar Wolfheze in 2021 maakte het mogelijk om een sfeervolle ontvangstruimte te realiseren. Je bent hier van harte welkom om artikelen af te halen of eerst te bekijken voor je besluit tot aankoop. Vooral bij de keuze van je nieuwe verrekijker is het goed om er een aantal uit te proberen.

natuurgadgets.nl

We werken op afspraak en nemen de tijd voor jou. En we kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat je je echt nergens toe verplicht hoeft te voelen. Neem gerust een contact op.

Wolfheze heeft een eigen NS-station en ligt tussen Ede en Arnhem. Goed bereikbaar via A12 en A50. Combineer jouw bezoek aan ons met een wandeling door onze prachtige omgeving. 

Bea & Henk Veldkamp

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Natuurgadgets.nl
Lawijckerhof 32
6874 AT Wolfheze

0318-260001

KvK-nummer: 59997273
BTW-nummer: NL001166536B44

Via CONTACT kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen.

bea en henk natuurgadgets