Het kan zijn dat je om wat voor reden ook niet tevreden bent over de aankoop. Je hebt dan het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Indien je meerdere exemplaren van hetzelfde product bestelt en wilt deze retourneren, mag je maximaal één exemplaar uit de verpakking halen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het product in bezit heeft gekregen. 

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij je een e-mail te sturen naar: info@natuurgadgets.nl. Vermeld svp duidelijk bestelnummer, artikel en naam en adresgegevens. Je kunt ook gebruik maken van het wettelijk modelformulier. Klik hierom dit te downloaden (word document). Na de melding heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen. Neem svp even contact op als je niet binnen twee werkdagen een bevestiging van ons hebt gekregen.

Wij verzoeken het product in de originele en onbeschadigde verpakking te retourneren. Een beschadigde verpakking maakt het voor ons onmogelijk het artikel nogmaals te verkopen. Vooral uit blisters gehaalde artikelen zijn voor ons moeilijker opnieuw te verkopen.

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van het herroepingsrecht (de dag waarop je de melding hebt gedaan) ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. Voorwaarde is wel dat wij het artikel ontvangen hebben.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die naar jouw specificatie gemaakt zijn en speciaal voor jou bestelde producten. Wij zullen je hierover voor wij de bestelling doen uitgaan informeren.

Natuurgadgets.nl