Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Natuuronderwijs op de basisschool

onderwijs

Speciaal voor het natuuronderwijs op de basisschool hebben wij een aantal leskisten samengesteld die leerkrachten kunnen inzetten bij het natuuronderwijs. Altijd de juiste spullen bij de hand, zorgvuldig uitgekozen. Leren en ontdekken, ieder op zijn eigen wijze. Maar vooral leuk en spannend! 

Basis leskist voor de basisschool

 basis leskist

Deze (standaard) kist is voor het algemeen natuuronderwijs geschikt, voor iedere basisschool. De inhoud kan op een klein detail afwijken van de foto. Wij hebben de artikelen in voorraad, dus de levertijd is in de regel binnen een week. Deze leskist wordt op factuur geleverd en kost € 159,95 inclusief BTW en exclusief de kosten van verpakking, verzending en afhandeling (€ 5,95). Het materiaal is verpakt in een stevige kartonnen doos. In overleg en afhankelijk van uw wensen en budget kunnen er uiteraard aanpassingen worden gedaan. 

Download hier de PDF van deze basis leskist met nadere uitleg m.b.t. de inhoud.

Leskisten voor de methode Vierkeer Wijzer 

natuur anders

Voor basischolen die de Leermethode VierkeerWijzer gebruiken hebben wij een speciaal aanbod. Bij de samenstelling van deze leskisten zijn wij uitgegaan van de themakaarten van Natuur Anders en hierbij gebruik gemaakt van onze jarenlange kennis en ervaring in het onderwijs, in het bijzonder met het werken met Vier X Wijzer. We hebben een aantal op de methode toegespitste basiskisten samengesteld die direct te bestellen zijn. Niet helemaal uw leskist? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen, beschikbaar budget en de vraag hoe wij u het beste kunnen helpen bij het gebruik van de materialen.

Vier X wijzer - Natuur Anders - Onderbouw

vier x wijzer onderbouw

De inhoud kan op een klein detail afwijken van de foto. Wij hebben de artikelen in voorraad, dus de levertijd is in de regel binnen een week. Deze leskist wordt op factuur geleverd en kost € 149,95 inclusief BTW en exclusief de kosten van verpakking, verzending en afhandeling (€ 5,95). Het materiaal is verpakt in een stevige kartonnen doos.

Download hier de PDF van deze  leskist voor de onderbouw met nadere uitleg m.b.t. de inhoud.

Vier X Wijzer - Natuur Anders - Middenbouw

vier x wijzer middenbouw

De inhoud kan op een klein detail afwijken van de foto. Wij hebben de artikelen in voorraad, dus de levertijd is in de regel binnen een week. Deze leskist wordt op factuur geleverd en kost € 149,95 inclusief BTW en exclusief de kosten van verpakking, verzending en afhandeling (€ 5,95). Het materiaal is verpakt in een stevige kartonnen doos.

Download hier een beschrijving van de inhoud van deze leskist met een nadere uitleg van de inhoud

Vier X Wijzer - Natuur Anders - Bovenbouw

 vier x wijzer bovenbouw

 

De inhoud kan op een klein detail afwijken van de foto. Wij hebben de artikelen in voorraad, dus de levertijd is in de regel binnen een week. Deze leskist wordt op factuur geleverd en kost € 149,95 inclusief BTW en exclusief de kosten van verpakking, verzending en afhandeling (€ 5,95). Het materiaal is verpakt in een stevige kartonnen doos.

Download hier de PDF van deze  leskist voor de bovenbouw met nadere uitleg m.b.t. de inhoud.

Bel of mail ons voor verdere details of bestelling.
Bel 0318-621301/06-24625978
 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een e-mail te sturen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.