Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Brusletto Speider Liten - Junior mes

Brusletto Speider Liten. Outdoor mes junior. Met stompe punt en vingerbescherming.
Verkoopprijs: 25,99
Beschrijving

Brusletto Speider Liten. Outdoor mes junior.

Een echt Noors outdoormes, dat niet onderdoet voor het grotere werk. Mooi berkenhouten handvat met een groene kunststof afwerking aan het eind. Goed roestvrij staal en extra bescherming door de fingergaurd. De sheath is van echt leer en bedoeld om op zijn Scandinavisch aan je broekriem te hangen.

Hout en takken snijden, het bouwen van hutten, het verkennen van de natuur. Niet meer op pad zonder je eigen Scandinavische outdoormes!

Model: Brusletto Speider Liten
Staal Sandvik 12C27
Sheath Leer, naturel kleur
Handvat Berk
Kleur Naturel
Lengte lemmet: 8,5 cm
Lengte totaal: 17,5 cm
Gewicht 49 gram
Hardheid 58

Kindermessen zijn afgerond en minder scherp, maar wel scherp genoeg om je te verwonden. Veilig omgaan met een mes (onder toezicht) is daarom heel belangrijk.

Ons advies is om kinderen vanaf ca 7 jaar alleen onder toezicht een eigen mes te laten gebruiken. Afhankelijk van de ontwikkeling van de fijne motoriek en het hebben van geduld en evenwicht zijn jonge tieners (9 -12 jaar) over het algemeen wel in staat om verantwoord met een eigen zakmes om te gaan.

Vanaf 13 jaar is een junior mes al gauw te kinderachtig en kan een gewoon zakmes overwogen worden.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen