Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1494256787600
1494256786582
1494256787770

Blade fastboil 2 stove (jetboil)

Blade fastboil 2 stove (jetboil)
Verkoopprijs: 79,99
Beschrijving

Blade fastboil 2 stove (jetboil)

De Blade fastboil 2 stove (jetboil) is de nieuwe versie van de jetboil van Highlander en op diverse punten verbeterd. Het is een ultra-efficient en snel apparaat om water mee aan de kook te krijgen. Een halve liter heb je in een paar minuten aan de kook. 

Door zijn compacte formaat van 15 x 11,7 cm past hij met gemak in je rugzak of tas. In de hard-geanodiseerde container van 1,1 liter past precies een gaspotje van 100 gram. Doordat de container geanodiseerd is, kun je hem eventueel ook als mok gebruiken. Hij is makkelijk te reiningen. De container is voorzien van maatstreepjes, dus je kookt nooit te veel of te weinig.

Een grotere gaspot kun je uiteraard wel gebruiken in combinatie met de Blade fastboil 2 stove. Ontsteken doe je zonder lucifers of aansteker via de piezo aansteker. Op grotere hoogte laat de piezo ontsteking het wel eens afweten. Zorg dat je altijd iets bij je hebt om vuur te maken. Met een firesteel gaat de fastboil zonder problemen aan.

De Blade fastboil 2 stove wordt geleverd met een isolerende zwarte Highlander én een camo sleeve. De deksel is van kunstof met

De handgrepen van de Blade fastboil 2 zijn van kunststof, je brandt je vingers dus niet. Geleverd met uitklapbare standaard voor het gaspotje.

Kortom een prachtig en innovatief apparaat - voor een goede prijs!

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen