Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

The Bat Detective

The Bat Detective is een veldgids + CD voor het herkennen van vleermuisgeluiden. (Engels)
Verkoopprijs: 31,94
Beschrijving

The Bat Detective

The Bat detective bestaat uit een CD en een boekje waarmee je vleermuizen kunt determineren aan de van de geluiden die je hebt opgenomen met je vleermuisdetector.

De set stelt je niet alleen in staat om met behulp van een vleermuisdetector de soort te herkennen maar ook een interpretatie van het gedrag. Zoals bijvoorbeeld het jagen op insecten. De set is een goede aanvulling op de heterodyne vleermuisdetectors van Batbox Ltd die wij in voorraad hebben. 

Op de CD staan 48 tracks van 18 soorten. Opgenomen onder verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld van A naar B vliegend of jagend. Omdat het een Brits product is gaat het over de vleermuizen die in Groot Britannië voorkomen. Gelukkig komt dit aardig overeen met de soorten van ons land. Alleen de de Laatvlieger (zeer algemeen) en de Meervleermuis (vrij zeldzaam) ontbreken op de CD. Om dit te compenseren sturen wij na aflevering van het boekje + CD een ZIP bestand met geluiden van deze beide soorten en nog enige aanvullende informatie die het werken met The Bat Detective makkelijker maken.

In het boekje (45 pagina's) wordt veel algemene informatie gegeven over de verschillende soorten geluiden die je kunt onderscheiden, frequenties en nog veel meer. Verder worden de soorten (18) en hun geluid behandeld.

The Bat Detective is in principe geschikt voor de beginnende als de gevorderde vleermuisliefhebber die met zijn vleermuisdetector aan de gang wil.

Om de verwachtingen goed te managen en teleurstellingen te voorkomen, graag je aandacht voor het volgende:

  • The Bat Detective is in het Engels
  • De waarde van het (dunne) boekje zit in het werk dat de auteurs hebben gehad om het samen te stellen in combinatie met de unieke content. Niet in het fotowerk (geen) en mooi drukwerk!
  • Het kost tijd en inspanning om de stof eigen te maken (je leert ook niet in een avondje gitaar spelen)

Dit gezegd hebbende: je haalt met The Bat Detective het maximale uit je vleermuisdetector

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen