Toont alle 6 resultaten

Met een wildcamera kun je foto’s en HD video’s maken zonder dat je zelf de ontspanknop hoeft in te drukken. Via infrarode leds wordt de wildcamera geactiveerd en maakt, afhankelijk van je instelling een aantal foto’s met al of niet een video opname. Een wildcamera is zowel overdag als ‘s nachts te gebruiken. Modellen met de speciale 4G functie sturen foto’s en video’s naar een e-mail postbus of ftp server. Opnames kunnen gebruikt worden voor onderzoek, om te kijken wat er ‘s nachts in je tuin rondscharrelt, bewaking en voor de lol natuurlijk. Maar je kunt een wildcamera ook zodanig instellen dat er een foto’s worden gemaakt met bepaalde tussenpozen (time-laps of interval opnamen). Bijvoorbeeld als je de groei van een plant wilt volgen of andere langzame veranderingen van een bepaald object in beeld wilt brengen .
De bewegingssensoren van de wildcameras van Natuurgadgets.nl zijn uitgerust met no-glow leds. Dat wil zeggen dat ze niet zichtbaar zijn in het donker en het gedrag van de dieren niet verstoren. Een wildcamera van Wildguarder voldoet aan de hoogste eisen wat betreft het aantal megapixels van de foto’s (20MP), aantallen infrarode leds, reactiesnelheid en instelmogelijkheden. Een wildcamera van Wildguarder is bereikbaar voor de particulier en geschikt voor (semi)professioneel gebruik.
Wil je een leuk instapmodel voor onder de € 100,00? Kies dan voor de wildcamera van National Geographic. Voor de particulier die hoge eisen stelt of voor (semi) professioneel valt de keuze al snel op een van de wildcamera’s van Wildguarder.  
 

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 529 reviews.