Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vergelijken

No items are added to compare.

Verlanglijst

Your wishlist is empty.

Top 5 artikelen

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld. In deze tijd kun je kiezen: Gewoon, Sint of Feestdagen

BeaHenk

Wij zijn Bea en Henk Veldkamp. We houden van reizen en de natuur en ervaren dat handige hulpmiddelen en gadgets het plezier van het buiten zijn en reizen enorm kunnen verhogen. Een goede verrekijker, veldgids of spullen voor kinderen waarmee ze de natuur kunnen ontdekken.

Wij zijn in 2014 gestart met Natuurgadgets.nl. In onze webwinkel combineren we jarenlange ervaring in de natuur (o.m. als IVN jeugdgids) en het onderwijs. 

Al onze artikelen zijn met zorg uitgekozen. We staan voor 100% achter de kwaliteit en denken dat we de beste producten in hun prijsklasse hebben geselecteerd.  Hierbij richten wij ons vooral op de de beginnende natuurliefhebber of degenen die een stapje verder willen gaan. Van veel artikelen hebben we een instapmodel, een midden- en een (voor ons) topmodel.

Wij vinden het belangrijk om kinderen snel kennis te laten maken met alles wat de natuur heeft te bieden. Er is buiten zoveel te ontdekken en te leren. Door de natuur beter te begrijpen leren kinderen hoe het leven in elkaar zit en dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Hier willen we graag een bijdrage aan leveren met onze artikelen voor kinderen en jeugd.

Wij helpen je graag persoonlijk. Schroom niet om contact op te nemen. Dat kan per telefoon, app, chat of mail.

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Natuurgadgets.nl
De Gaullesingel 67
6716 LE EDE GLD

Telefoon: 0318 260001 (dit nummer ook voor whatsapp)
KvK-nummer: 59997273
BTW-nummer: NL001166536B44

E-mail: info'at'natuurgadgets.nl (' at' = @ om spam te voorkomen)


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen