Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
147584770718

Klecker Traditonale Handle

Handle voor Klecker Klax Lumberjack bijl
Verkoopprijs: 24,99
Beschrijving

Klecker Traditional Handle voor Klecker Klax Lumberjack bijl

De Klecker Traditional Handle is vormgegeven met de look en de grip van een traditionele steel voor een bijl. De KLAX® handle is vervaardigd uit keihard hout om de beproevingen van het gebruik in het veld te weerstaan. Deze optionele steel is een kleine 40 centimeter lang lang en voorzien van een verticale sleuf die om alle KLAX® modellen past. Twee tegengestelde verticale klem inkepingen zorgen voor een veilige verbinding en een perfecte pasvorm.

De KLAX® Feller is een versie van de KLAX serie van Klecker Knives met zeven verschillende tools. De buitensporter en bushcraftliefhebber heeft met deze bijl de juiste instrumenten bij de hand om te overleven. Met de KLAX Lumberjack vel je een boompje als het echt moet en hak je met het grootste gemak je kampvuur bij elkaar. Naast bijl gebruik je de KLAX Lumberjack als mes, riemsnijder, snijhaak, hamer en je er draait moeren en bouten vast. Verder zit er nog een karabijnsluiting aan en een gat om hem aan een koord of iets dergelijks te hangen.

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen