Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Diamond Whetstone Bench Stone Kit

Diamond Whetstone Bench Stone Kit. Set van drie diamand slijpstenen. Complete oplossing voor bijna al uw messen en gereedschap.
Verkoopprijs: 138,99
Beschrijving

Diamond Whetstone Bench Stone Kit

De set bevat drie diamantslijpers met de korrels Blauw / Grof (325), Rood / Fijn (600) en Groen / Extra fijn (1200). De 15 cm lange en 5 cm brede whetstones zijn geschikt voor bijna alle messen en gereedschappen en kunnen met water maar ook zonder problemen droog worden gebruikt. Je begint met de blauwe steen als het mes vrij bot is (grof), je vervolgt het werk met de rode (fijn) en de finishing touch doe je met de groene (extra fijn). Als je de messen scherp wilt houden, gebruik je de rode slijpsteen. Gebruik nooit slijpolie!

DMT gebruikt monokristallijn diamant voor de slijpers. Dit is de beste kwaliteit diamant die in slijpstenen wordt verwerkt. De monokristallijne structuur zorgt er voor je mes of gereedschap zeer snel geslepen is.

De praktische houten kist wordt gebruikt voor opslag en als houder tijdens het slijpen. Haal twee whetstones uit de doos gehaald en zet de te gebruiken in het midden van de doos. Als je water wilt gebruiken moet het slijpen buiten de doos plaatsvinden. Zorg er altijd voor dat de diamandslijpers volledig droog zijn als je ze in de doos plaats.

Je kiest voor deze set als je je messen snel geslepen wilt hebben, zonder al te veel poespas.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.