Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
silva-verstelbare-nordic-walking-pole-ex-pole-plus
1468571353988
1468571353786

Silva Nordic Walking / trekkingstokken

Silva Verstelbare Nordic Walking / trekkingstok Ex-Pole plus.
Verkoopprijs: 39,95
Beschrijving

Nordic walking / trekking stok Silva Ex-pole Plus

De Silva Ex-pole plus is geschikt zowel voor trekking als nordic walking. 

Deze verstelbare nordic walking pole Ex-Pole Plus is een lichtgewicht alluminium Nordic Walking pole. Het leuke aan deze nordic walking pole is de ingebouwde 'exercise monitor' in het handvat. Dit handige en nauwkeurige apparaatje meet het aantal stappen, de afgelegde afstand, de snelheid en het calorieverbruik. De gegevens worden opgeslagen, zodat ze later nog eens bekeken kunnen worden.

De nordic walking pole is traploos in te stellen van 105 - 140cm.  De voordelen van een verstelbare pole ten opzichte van een vaste stok is dat de pole-lengte helemaal ingesteld kan worden op jouw voorkeur. Verder is het makkelijker om de pole met anderen te delen.

De Silva Ex-Pole Plus heeft een prettige polsband die goed in balans is met de handgreep, hierdoor hoef je de handgreep niet stevig vast te klemmen tijdens de wandeling. Bij wandelingen op een harde ondergrond laat je het afneembare rubber voetje zitten. Als je deze verwijdert komen de punten tevoorschijn die gebruikt worden op een zachte ondergrond.

De Silva Ex-Pole Plus nordic walking pole is voorzien van reflecterend materiaal voor meer veiligheid in de schemering of donker. De exercise monitor heeft een lichtfunctie.

Ook een heel goede keus als je een enkele wandelstok zoekt voor (berg)wandelingen.

Levering:

2 trekkingstokken 
rubberen doppen voor lopen op harde ondergrond
touringtellers om te voorkomen dat de stokken te ver wegzakken in (te) zachte ondergrond.

Klik hier voor nog meer informatie over de Silva ex-pole plus


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen