Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1515335873623
1515335873980
1515335873287
1515335873861

Higlander Skye trekking carbon

Highlander Skye carbon trekking/wandelstok. Als je voor niet al te veel geld een lichtgewicht en sterke trekkingstok zoekt.
Verkoopprijs: 49,99
Beschrijving

Highlander Skye carbon trekking pole

De Highlander Skye carbon trekking pole is een allround trekking pole die geschikt is voor kortere en langere wandel / trekking trips. De Highlander carbon trekking pole is gemaakt van stevig carbon, het is een lichtgewicht stok en weegt slechts 190 gram. Ingeschoven is de lengte 65 cm - dus gemakkelijk mee te nemen op reis en aan de rugzak. De punt is van tungsten (wolfraam); een hard en slijtvast metaal.

De trekking pole is telescopisch en uitschuifbaar van 65-135 cm. Met de 'twist lock' zet je de stok vast op de juiste lengte.

De Highlander Skye carbon trekking pole heeft een verstelbare Deluxe polsband. De comfortabele handgreep is gemaakt van EVA. Dit is een slijtvaste kunststof (ethyleenvinylacetaat)

De Highlander Skye carbon trekking pole is goudkleurig

Het is ook een zeer goede keuze als je op zoek bent naar een enkele wandelstok voor (berg) wandelingen.

Let op: de aangegeven prijs is voor een enkele pole. Bestel 2 poles voor een set.

Skye is een eiland in Noord-Schotland. Skye staat van nature bekend om het prachtige Schotse landschap en de grote populatie Europese otters en zeehonden. De Cuillin Hills zijn populair bij actieve wandelaars en bergbeklimmers.

Levering:
Rubberen doppen voor het lopen op harde oppervlakken
Touring markers om te voorkomen dat de stokken te diep in (te) zacht terrein wegzinkt


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen