Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Silva Ranger S kompas

Silva Ranger S kompas. Met spiegel, koord met schaalverdeling en flexibel geconstrueerd om makkelijk op je kaart te gebruiken.
Verkoopprijs: 41,99
Beschrijving

Kompas Silva Ranger S

De populaire SILVA Ranger-serie heeft een face-lift ondergaan met bijgewerkte kleuren en bijgewerkte grafische weergaven. Een compleet nieuwe functie is de afstandslijn; een draagkoord met schalen (1:25 en 1:50) waarmee je de afstand van je wandeling kunt meten.

Silva Ranger S is voorzien van DryFlex ™ -greep voor eenvoudige bediening en wordt geleverd met een declinatieschaal. De basisplaat is in mm en voorzien van de schalen 1: 50.000 en 1: 25.000. De Silva Ranger S heeft het extra voordeel van hoeksteun van 45 graden op de spiegelwaarnemingsfunctie. Een handige tool voor gevorderde gebruikers van kompassen.

Het koord is zacht en buigbaar en kan gemakkelijk direct op de route op de kaart worden geplaatst. De nieuwe grafische afbeeldingen bevatten een duidelijkere pijl (Ranger) en ook een meer eigentijds lettertype.

De kleuren zijn veranderd in groen en zwart om te harmoniseren met de kleuren van de natuur.

Als je op zoek bent naar een eenvoudig maar toch functioneel kompas voor je outdooravontuur, zou Silva Ranger je keuze moeten zijn. Dankzij het vergrootglas kun je elk detail op de kaart goed bekijken. De Silva Rangers S-spiegelkompas is ook een goede keus wanneer je de richting over lange afstanden moet bepalen. Omdat je je ogen op het kompas gericht kunt houden om in het terrein te kijken, wordt de richting die is bepaald met het SILVA 1-2- 3 System® veel nauwkeuriger.

Silva kompassen behoren tot de beste ter wereld. Gemakkelijk te hanteren. In een DryFlex™ behuizing voor optimale weerbestendigheid.

Gewicht: 58 gram

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.