Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Silva Ranger Plaat kompas - verbeterde versie

Silva Ranger Plaat kompas - vernieuwde en verbeterde versie
Verkoopprijs: 34,75
Beschrijving

Kompas Silva Ranger Plaat kompas - nieuwe en verbeterde versie

De populaire SILVA Ranger-serie heeft een face-lift ondergaan met bijgewerkte kleuren en bijgewerkte grafische weergaven. Een compleet nieuwe functie is de afstandslijn; een draagkoord met schalen (1:25 en 1:50) waarmee je de afstand van je wandeling kunt meten

Silva Ranger S is voorzien van DryFlex ™ -greep voor eenvoudige bediening en wordt geleverd met een declinatieschaal. De basisplaat is in mm en voorzien van de schalen 1: 50.000 en 1: 25.000. 

Het koord is zacht en buigbaar en kan gemakkelijk direct op de route op de kaart worden geplaatst. De nieuwe grafische afbeeldingen bevatten een duidelijkere pijl (Ranger) en ook een meer eigentijds lettertype.

De kleuren zijn veranderd in groen en zwart om te harmoniseren met de kleuren van de natuur.

Silva kompassen behoren tot de beste ter wereld. Gemakkelijk te hanteren. In een DryFlex™ behuizing voor optimale weerbestendigheid. Het kompas kan zowel op het noordelijk als het zuidelijk halfrond gebruikt worden via de 'use anywhere' declinatieschaal. Er zit een vergrootglas op de plaat van dit kompas en kaartmeten in mm en de schalen 1:25.000 en 1:50.000.  

Gewicht: 33 gram


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen