Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Munkees Emergency Fluit (3385)

Munkees Emergency Fluit. Deze noodfluit combineert een fluit met een waterdichte container met (medische) gegevens.
Verkoopprijs: 5,95
Beschrijving

Munkees Emergency Fluit

De Munkees Emergency Whistle combineert een slimline pealess fluitje (zonder balletje) met een waterdichte container met een details voor noodgevallen. De fluit zal werken in alle omstandigheden en heeft een sleutelhanger clip voor bevestiging aan je rugzak of rits. Of je gebruikt hem als sleutelhanger, dat kan natuurlijk ook.

De metalen fluit is zeer luid en dwars door windgeruis te horen. Zo kunnen reddingswerkers je vinden in een noodsituatie. De fluit is duidelijk gemarkeerd om te aan te geven dat er gegevens over jouw persoonlijke situatie te vinden zijn is in de container. Op het bijgesloten formuliertje zijn gegevens opgenomen over alle relevante informatie die nodig is voor de hulpdiensten zoals bloedgroep, allergieën en  medicatie is; ideaal voor diabetici.

  • metalen behuizing
  • geanodiseerd alumium
  • ID waterdichte container
  • ID formulier inbegrepen
  • sleutelring bevestiging

Munkees is een fabrikant van Fun & Function gadgets. Kleine tooltjes, karabijnhaken lampjes en nog veel meer. Met heel veel toepassingen. Wist je dat je alle producten van Munkees kunt personaliseren met een boodschap of het logo van je bedrijf? Dat zijn er veel meer in aantal dan wij op onze website aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen