Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1430910064647
1430909999631
barr & stroud sierra lens

Verrekijker Barr and Stroud Sierra 10x42 phasegecoat

Verrekijker Barr & Stroud Sierra 10x42 Phasegecoat. Heel goed geteste verrekijker. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 10 jaar garantie!
Verkoopprijs: 159,99
Beschrijving

Verrekijker Barr & Stroud Sierra 10x42 Phasegecoat

Voor de veeleisende natuurliefhebber die op zoek is naar een uitstekende verrekijker voor een redelijke prijs. De Sierra 10x42 is in Engeland zelfs meerdere malen (2010 en 2011) tot beste in zijn prijsklasse uitgeroepen door bestbinocularsreviews.com.  Klik hier voor de review van de 10x50. Waarom dan eventueel toch kiezen voor een 8x42 in plaats van een 10x50? Lees onze blog hierover.

Iedere verrekijker van de Sierra serie van Barr & Stroud heeft een stevige, met rubber beklede behuizing, die tegen een stootje kan. De verrekijker is voorzien van de kwalitatief hoogwaardige BAK-4 optiek. De coating is fully multicoated, door de combinatie met phasecoating krijg je een helder, briljant beeld. Phasecoating wordt bij dakkant verrekijkers toegepast om de kleurechtheid te verhogen. Het corrigeert een tekortkoming van dakkant verrekijkers die er toe leidt dat sommige kleuren sterker worden weergegeven en sommige andere worden onderdrukt (porro verrekijkers hebben dit niet). Voor de vogelliefhebber betekent dit dat er meer kleur en detail te zien zal zijn als er in tegenlicht naar de vogel gekeken wordt, vooral in de donkere (beschaduwde) delen van de vogel. 

Het scherpstel mechaniek loopt zeer soepel. Alle modellen zijn met nitrogeengas gevuld waardoor ze niet kunnen beslaan aan de binnenkant. De  Barr & Stroud Sierra 10x42 is volledig waterdicht gedurende 3 minuten op 1,5 meter. Verder is de verrekijker voorzien van twist-up oogschelpen. De bioptrie ooginstelling loopt van +4 tot -4 en kan dus geschikt gemaakt worden voor ieder oog. De kijker kan op een oogbreedte ingesteld worden van 56mm tot 74mm. 

De  Barr & Stroud Sierra 10x42 kan dus tegen alle klimaatomstandigheden en is daardoor een ideale reispartner, waar u ook heen gaat. Al met al specs die je normaliter bij veel duurdere merken en modellen ziet. De Sierra serie van Barr & Stroud is dan ook een goede keus voor wie voor een redelijke prijs hoge kwaliteit verlangt.

De verrekijker heeft in het midden voorin de brug een statiefaansluiting, waardoor hij met behulp van een statiefadapter op elk willekeurig camerastatief geplaatst kan worden

Leveringsomvang:

Barr & Stroud Sierra 10x42 verrekijker
Kwalitatief uitstekende tas
Draagriem
Lensdoppen
Regendeksel

Barr & Stroud is zeker van zijn zaak en biedt 10 jaar garantie.

SPECIFICATIES:

Gezichtsveld 101m / 1000m
Optisch design Dakkant
Coating Fully multi coated + phasecoating
Prisma's BAK-4
Vergroting 10x
Lensdiameter 42 mm
Lichtsterke 16,81
Schemergetal 20,49
Scherp vanaf  2,0 m
Eye relief 17,8 mm
Uittrede pupil 4,1 mm
Gewicht 672 gr
Afmetingen 135 mm (lengte)

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen