Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Verrekijker B&S Savannah 8x56 phasegecoat

Verrekijker Barr & Stroud Savannah 8x56 Phasegecoat.
Verkoopprijs: 218,99
Beschrijving

Verrekijker Barr & Stroud Savannah 8x56 Phasegecoat

Voor de veeleisende natuurliefhebber die op zoek is naar een uitstekende presterende verrekijker voor een heel gunstige prijs. De Barr & Stroud Savanah 8x56 Phasegecoat is een kijker die met zijn opening van 56mm heel veel licht kan verzamelen. Dat maakt hem zeer geschikt voor waarnemingen in het ochtendgloren en de schemering. Ook onder het bladerdak presteert de Barr & Stroud Savanah 8x56 Phasegecoat uitstekend. Met de vergroting van 8x doet hij het prima voor vogels én voor wild. De Barr & Stroud Savanah 8x56 Phasegecoat is ook een goede keuze voor astronomische waarnemingen.

Iedere verrekijker van de Savanah serie van Barr & Stroud heeft een stevige, met rubber beklede behuizing, die tegen een stootje kan. De verrekijker is voorzien van de kwalitatief hoogwaardige BAK-4 optiek. De coating is fully multicoated, door de combinatie met phasecoating krijg je een helder, briljant beeld. Phasecoating wordt bij dakkant verrekijkers toegepast om de kleurechtheid te verhogen. Het corrigeert een tekortkoming van dakkant verrekijkers die er toe leidt dat sommige kleuren sterker worden weergegeven en sommige andere worden onderdrukt (porro verrekijkers hebben dit niet). Voor de vogelliefhebber betekent dit dat er meer kleur en detail te zien zal zijn als er in tegenlicht naar de vogel gekeken wordt, vooral in de donkere (beschaduwde) delen van de vogel. 

Het scherpstel mechaniek loopt zeer soepel. Alle modellen zijn met stikstof gevuld waardoor ze niet kunnen beslaan aan de binnenkant. De verrekijker is volledig waterdicht gedurende 3 minuten op 1,5 meter. Verder is de verrekijker voorzien van twist-up oogschelpen. De bioptrie ooginstelling loopt van +4 tot -4 en kan dus geschikt gemaakt worden voor ieder oog. De kijker kan op een oogbreedte ingesteld worden van 56mm tot 74mm. 

De verrekijker kan dus tegen alle klimaatomstandigheden en is daardoor een ideale reispartner, waar u ook heen gaat. Al met al specs die je normaliter bij veel duurdere merken en modellen ziet. 

De verrekijker heeft in het midden voorin de brug een statiefaansluiting, waardoor hij met behulp van een statiefadapter op elk willekeurig camerastatief geplaatst kan worden.

Bestbinocularsreview zegt over de Barr & Stroud Savanah 8x56 Phasegecoat verrekijker het volgende:

Considering that the Barr & Stroud 8x56 Savannah's cost around £135, I would say that like all of the Savannah range, they make really good value for money. I would recommend them to anyone looking for a mid to entry level full size binocular that works really well in low light conditions especially if you rate performance above size and weight. They make great wildlife observation and birdwatching binoculars. Highlights include the low cost and bright image that is enhanced by the use of quality phase coated Bak-4 prisms. klik hier voor de gehele review.

Leveringsomvang:

Barr & Stroud Savanah 8x56 Phasegecoat.
Kwalitatief uitstekende tas
Draagriem
Lensdoppen
Regendeksel

Barr & Stroud is zeker van zijn zaak en biedt 10 jaar garantie.

SPECIFICATIES:

Gezichtsveld 107m / 1000m
Optisch design Dakkant
Coating Fully multi coated + phasecoating
Prisma's BAK-4
Vergroting 8x
Lensdiameter 56 mm
Lichtsterke 49
Schemergetal 21,16
Scherp vanaf  3,0 m
Eye relief 23 mm
Uittrede pupil 7 mm
Gewicht 1056 gr
Afmetingen 167 mm (lengte)

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.