Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
vergrootglas loep Eschenbach_Mobilux_LED_75x50mm_3.5x

Eschenbach Mobilux LED vergrootglas 75x50mm 3,5x

Eschenbach Mobilux LED vergrootglas 75x50mm 3,5x. Loep met een zeer ruim venster van 75 x 50mm. Met de gangbare vergroting van 3,5x en LED verlichting.
Verkoopprijs: 64,95
Beschrijving

Vergrootglas Eschenbach Mobilux LED 75x50mm 3,5x 

Met een loep uit de Eschenbach Mobilux LED serie heb je een hoogwaardig vergrootglas in handen. Deze serie is ergonomisch vormgegeven, ligt prettig in de hand en geschikt voor langdurig gebruik. Het design van de Mobilux Led serie heeft in 2011 de Red Dot design prijs gewonnen.

Het Eschenbach Mobilux LED vergrootglas 75x50mm 3,5x is voorzien van een asferische PXM® lichtgewicht lens met cera-tec® coating voor (rand)scherpe, vervormingsvrije beelden. De cera-tec coating beschermt tegen krassen, omdat het de lens extra hard maakt. De hoogwaardige lens vergroot 3,5x. Dat is de meest gangbare vergroting, geschikt is voor uiteenlopende doeleinden.

Het Eschenbach Mobilux LED vergrootglas 75x50mm 3,5x heeft een zeer ruim kijkoppervlak van 75 x 50mm. De verlichting vindt plaats door middel van een krachtige SMD-LED

De spanningsregeling vindt plaats via een step-up converter, dus altijd een constante verlichting, ook als de batterijen leeg raken. Hierdoor werkt de loep ook heel goed op oplaadbare batterijen.

De Eschenbach Mobilux LED vergrootglas 75x50mm 3,5x kan met een leesbril of additie in een varifocusbril tot + 2.5 probleemloos worden gebruikt. 

Kortom een hoogwaardig vergrootglas voor jarenlang kijkplezier. Met veel mogelijkheden voor lezen, onderzoek en natuurplezier.

Werkt op 2 AA penlight batterijtje (inclusief), die makkelijk te vervangen zijn.

Met oogje voor koord.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen