Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Eschenbach-mobilux-led-58mm-6x vergrootglas loep

Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x

Vergrootglas Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x. Met een groot venster van 58 mm. Sterke vergroting en LED verlichting. Deze loep is onder meer zeer geschikt voor paddenstoelen determineren.
Verkoopprijs: 67,95
Beschrijving

Vergrootglas Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x

Met een loep uit de Eschenbach Mobilux LED serie heb je een hoogwaardig vergrootglas in handen. Deze serie is ergonomisch vormgegeven, ligt prettig in de hand en geschikt voor langdurig gebruik. Het design van de Mobilux LED serie heeft in 2011 de Red Dot design prijs gewonnen.

De Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x is voorzien van een asferische PXM® lichtgewicht lens met cera-tec® coating voor (rand)scherpe, vervormingsvrije beelden. De cera-tec coating beschermt tegen krassen, omdat het de lens extra hard maakt.

Het vergrootglas Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x heeft een groot kijkoppervlak van 60 mm. De verlichting vindt plaats door middel van een krachtige SDM-Led.

De spanningsregeling vindt plaats via een step-up converter, dus altijd een constante verlichting, ook als de batterijen leeg raken. Hierdoor werkt de Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x ook heel goed op oplaadbare batterijen.

De Eschenbach Mobilux LED 58mm 6x kan met een leesbril of additie in een varifocusbril tot + 2.5 probleemloos worden gebruikt. 

Kortom een hoogwaardig vergrootglas voor jarenlang kijkplezier. Met veel mogelijkheden voor lezen, onderzoek en natuurplezier.

Werkt op 2 AA penlight batterijtje (inclusief), die makkelijk te vervangen zijn.

Met oogje voor koord.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen