Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Terrakids microscoop
Terrakids microscoop
Terrakids microscoop
Terrakids microscoop
Terrakids microscoop

Terrakids Microscoop

Terrakids Microscoop. Ontdek de microwereld met deze handzame microscoop die 30x vergroot en is voorzien van LED verlichting.
Verkoopprijs: 17,94
Beschrijving

Terrakids Microscoop

Met de Terrakids microscoop heb een uniek instrument in handen om de micro wereld te ontdekken. 

Te klein bestaat niet voor de Terrakids microscoop ! Welke structuur heeft een grassprietje en hoe ziet een bladnerf er van dichtbij uit? Voor kleine onderzoekers en ontdekkers die hun omgeving eens grondig onder de loep willen nemen, is de Terra Kids Microscoop het perfecte hulpmiddel. Met de praktische vergrotingsfunctie kunnen zelfs de kleinste details uit de natuur en omgeving worden bekeken en bestudeerd.

De Terrakids microscoop vergroot 30x en heeft een LED lamp waarmee je de details nog beter kunt zien. De Terrakids microscoop is lichtgewicht en een praktisch zakformaat. Je neemt hem dus overal makkelijk mee naar toe. Er zit een handige karabijnhaak aan, dus je hangt hem eenvoudig aan je rugzak of riem.

Afmeting: 14 cm

De producten van HABA Terrakids zijn hoogwaardige buitenproducten die kinderen graag willen gebruiken en die hen jaren inspireren. Terra Kids staat voor het verlangen naar beweging en avontuur, naar leuk onderzoek en ontdekken en naar tools die speciaal voor kinderen zijn gemaakt, maar geen speelgoed zijn.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen