Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Navir Zoomscope

Navir Zoomscope microscoop. Handzame microscoop voor de jonge onderzoeker. Vergroot traploos 20 tot 40x
Verkoopprijs: 15,95
Beschrijving

Navir Zoomscope microscoop

Ga op onderzoek uit met deze handige Navir Zoomscope microscoop. Je kunt er van alles onder leggen. Insecten, bladeren, kristallen en nog veel meer. In de Nederlandstalige handleiding (klik hier om te bekijken) staan nog meer tips waarvoor je hem kunt gebruiken. Je kunt de Navir Zoomscope microscoop ergens over heen plaatsen, maar je kunt ook een van de bijgeleverde glaasjes gebruiken om een object te maken dat je kunt bekijken.

Er zit ook een ingebouwde verlichting bij, die werkt op een AA batterijtje. De verlichting gebruik je vooral als je iets bekijkt waar het licht niet door kan vallen. Als je een doorzichtig object hebt gemaakt dat je wilt bekijken dan richt je de Navir zoomscope microscoop op een lamp of de hemel. Maar let op: nooit direct naar de zon! Want dan kunnen je ogen beschadigen.

Er zit een wieltje aan de microscoop die er voor zorgt dat je de vergroting traploos kunt instellen van 20X tot maar liefst 40x. De Navir Zoomscope is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal. In diverse kleuren.

Dit is een heel leuk instrument voor de jonge natuurliefhebber die de microwereld wil ontdekken.

Afmetingen: 16x9x6 cm

Vanaf ca 6 jaar.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen