Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
146046434990
1460464387501

O-III Nebula filter

Explore Scientific Nevelfilter O-III 1,25 Inch
Verkoopprijs: 64,99
Beschrijving

Explore Scientific Nevelfilter O-III 1,25 Inch

Nederland is een zwaar lichtvervuild land. Bij het kijken door een telescoop blijkt pas echt hoe erg het is. Zeker als je in de buurt van een stad of dorp waarneemt. Een speciaal filter dat je op je oculair schroeft kan het beeld aanzienlijk verbeteren. Je maakt je keuze afhankelijk van de objecten die je waarneemt. 

Een O-III filter is een filter voor vooral visual gebruik voor telescopen met een wat grotere opening (15 cm en meer). Het verhoogt het contrast en zorgt er voor dat je veel meer details kunt zien in deepsky opbjecten. Vooral nova restanten en vage planetaire nevels. Een O-III filter maakt vaak zelfs het verschil of je een object wel of niet kunt zien. 

Elk Explore Scientific filter wordt geleverd met een uniek test certificaat zodat de garantie gegeven kan worden dat het hier om een uniek en goed getest filter gaat.

Lees ook onze blog over de keuze van het juiste filter!

Leveringsomvang:

Explore Scientific 1,25 Inch (31,8mm) O-III Nebula Filter 
Explore Scientific Test Certificaat


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.