Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

De Spreeuw

De Spreeuw uit de unieke vogelserie van Atlas Contact Uitgeverij
Verkoopprijs: 21,99
Beschrijving

De Spreeuw - Koos Dijksterhuis

De spreeuw is een veel fraaiere vogel dan we denken. Zijn glanzend verenkleed wordt pas echt goed zichtbaar als het licht er op schijnt. Wie kent de spreeuwenzwermen niet? Duizenden spreeuwen die samen (vooral bij zonsondergang) een prachtig schouwspel vormen met hun prachtige uitwaaierende vormen, snelheid en harmonie. Youtube staat er vol mee, muziekje eronder en je hebt een hit. Spreeuwen kunnen prachtig zingen, maar ook geluiden en andere vogels imiteren. Ze versieren hun nest met bloemen, waarom doen ze dat?

Spreeuwen zijn overal waar mensen zijn, ze broeden het liefst onder dakpannen in de stad en op het platteland, we nemen ze daardoor voor lief. Maar de laatste jaren nemen ze in aantal af, waarschijnlijk door toedoen van dezelfde mensen bij wie ze onderdak vonden. In De spreeuw beschrijft Dijksterhuis zijn grote liefde voor deze vogel in de hoop op een betere toekomst voor dit dier.

Klik hier om een leesfragment in PDF te downloaden

Recensies:

Een intiem boek over een alledaagse vogel. – NRC Handelsblad

Afmetingen: 14x216x146 mm
Aantal pagina's: 160
Illustraties


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.