Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

De Slechtvalk

De Slechtvalk uit de unieke vogelserie van Atlas Contact Uitgeverij
Verkoopprijs: 29,99
Beschrijving

De Slechtvalk - John A. Baker

De slechtvalk is de snelstvliegende vogel, die in een duikvlucht een snelheid tussen 350 en 400 km per uur kan halen. Hiermee is deze bijzondere vogel niet alleen de snelste vogel, maar ook het snelste dier op aarde. 

John Baker is gefascineerd door de slechtvalk en trok eropuit om het doen en laten van een paartje slechtvalken te volgen op de moeras- gronden van Oost-Engeland.

Hij volgt de vogels met een grote precisie. Hij kijkt hoe ze jagen, duikvluchten maken en hun prooi doden. Ook doet hij waarnemingen van het eet- en rustgedrag. 

De slechtvalk is een bijna literair geschreven boek dat iedere liefhebber van roofvogels, en deze machtige valk in het bijzonder, zal verslinden.

Recensies:

De slechtvalk is niet alleen een ornithologisch pareltje, maar weet ook literatuurliefhebbers te behagen. – Bionieuws

Op schilderachtige wijze wordt het landschap en de daarin optredende acteurs beschreven. (...) Na het lezen van het boek heeft men een goed beeld van de jachtwijze van de slechtvalk, de veelzijdigheid van het menu en de wijze waarop de prooien worden bemachtigd. – De Korhaan, vogelwerkgroep Gooi en Omstreken Voer voor vogelaars. EOS Magazine

Afmetingen: 19x216x146 mm
Aantal pagina's: 240


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.