Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

De Huismus

De Huismus uit de unieke vogelserie van Atlas Contact Uitgeverij
Verkoopprijs: 21,99
Beschrijving

De Huismus - Kees Heij en Jacques Vos

De huismus is een bedreigde soort geworden! Wie had dat kunnen denken, zeker de oudere generatie. De huismus werd zelfs een tijd als schadelijk gezien en als je een huismus doodschoot kreeg je een premie. De bedreigingen zijn nu heel anders. Ook hier het verhaal van de veranderende leefomgeving. Gaat dit grappige vogeltje het redden in Nederland?

Kees Heij en Jacques Vos bestuderen de huismus al vanaf hun schooltijd, Heij is er zelfs op gepromoveerd. In dit boek beschrijven zij uitgebreid het leven van deze tegelijk zo bekende en volstrekt onbekende vogel en gaan zij op zoek naar de mogelijke oorzaken van hun achteruitgang en wat daaraan te doen is. Het lot van de huismus is onverbrekelijk verbonden met dat van de mens en een monografie over de vogel is dan ook tevens een cultuurgeschiedenis van deze relatie.

Klik hier om een leesfragment in PDF te downloaden

Afmetingen: 16x216x146 mm

Aantal pagina's: 160
Illustraties


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.