Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
natuur - outdoor - ontdekken
×
 x 

0

De Goudvink

De Goudvink uit de unieke vogelserie van Atlas Contact Uitgeverij
Verkoopprijs: 21,99
Beschrijving

De Goudvink - Achilles Cools

Een van Nederlands mooiste vogels is de goudvink. Favoriet van menig vogelaar. Het is de auteur Achilles Cools gelukt om een paartje goudvinken in zijn tuin te laten broeden. Een paar jaar lang heeft hij dagelijks hun gedrag kunnen observeren en getracht de wereld door de ogen van de goudvink te bezien. Waarom zijn de mannetjes zo bloedmooi en de vrouwtjes muisgrijs? Zijn mannen altijd siermakers en vrouwen kunstkenners? En waarom behoort hij niet tot de topzangers, terwijl hij zachtjes bijzondere melodieën kan fluiten?

Achilles Cools combineert zijn observaties met alle publicaties die er over de goudvink zijn verschenen en dit heeft geresulteerd in een boek dat net als de goudvink een juweeltje genoemd mag worden.

Klik hier om een leesfragment in PDF te downloaden

Weer zo'n boek vol persoonlijke observaties in zijn mooie Vlaamse schrijfstijl.[...] Achilles Cools houdt van de goudvink en de waardering blijkt wederzijds.- Trouw

Zelden lees je een natuurboek waarin de auteur zijn praktijkkennis over vogels met zon boeiende en regelmatig tot een nadenkende en een glimlach opwekkende schrijfstijl laat samensmelten tot een goudstuk. – Adri de Groot, Vogeldagboek.nl

Afmetingen: 18x216x148mm
Aantal pagina's: 192

Onze beoordelingen op Webwinkelkeur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.