Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Tuindierengids

Tuindierengids van Richard Lewington. Meer dan 500 diersoorten die in en rond jouw tuin kunnen voorkomen. En dat in een handzame gids.
Verkoopprijs: 20,99
Beschrijving

Tuindierengids van Richard Lewington

Het moet wel heel gek lopen als het dier dat je in je tuin aantreft niet in deze tuindierengids staat. Meer dan 500 soorten; vogels, vlinders, mieren, slakken, vliegen, amfibieën en reptielen, zoogdieren en nog veel meer. Met de prachtige en kleurrijke illustraties van de natuurtekenaar Richard Lewington heb je snel de juiste naam gevonden. En dat niet alleen; deze tuindierengids staat ook vol met achtergrondinformatie over levenswijze, gedrag voorkomen etc. 

In de inleiding zijn tips te vinden hoe je dieren naar je tuin kunt lokken door natuurlijk te tuinieren. Door een vijver te maken bijvoorbeeld. In de tuindierengids is ook informatie opgenomen vogels voeren of een nestkast maken.

Download het een inkijkexemplaar (pdf)

Stevige paperback
Afmetingen: 21,6 x 14 x 1,7 cm
Aantal pagina's: 208
Veel foto's en illustraties in kleur

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen