Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Schitterend Heelal

Schitterend Heelal door Govert Schilling. Indrukwekkend kijk- en leesboek over de ontdekkingen van de Hubble Space Telescoop.
Verkoopprijs: 34,99
Beschrijving

Schitterend Heelal door Govert Schilling

In 2015 is de Hubble Space Telescope 25 jaar actief in de ruimte. Tijd voor een feestje. Een mooier feestje dan dit schitterende boek biedt, kun je jezelf of iemand anders niet gunnen. Dit groot formaat boek staat vol met originele foto's van de Hubble Space Telescope. Alle beelden worden door Govert Schilling van begrijpelijke teksten voorzien waardoor  de foto's nog meer tot leven komen. In acht hoofdstukken en 120 foto's neemt Govert Schilling ons mee op een reis tot in de verten van de kosmos. Hierbij worden ook de wat ingewikkelder onderwerpen, zoals donkere materie niet geschuwd. Dit maakt dit boek tot een 'must' voor iedere liefhebber, zowel de beginnende amateur astronoom als de gevorderde zullen veel plezier hebben aan dit boek.

Afmetingen: 25,3 x 31,7 x 2,4 cm
Aantal pagina: 192

Hardcover

Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij wordt ook veel gevraagd om ingewikkelde vraagstukken op radio en televisie uit te leggen. Hij publiceerde vele tientallen boeken en ontving diverse prijzen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.