Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Handboek sterrenkunde

Handboek Sterrekunde door Govert Schilling. Zet de deur naar het heelal wijd open!
Verkoopprijs: 24,99
Beschrijving

Handboek sterrenkunde door Govert Schilling

Handboek Sterrenkunde staat boordevol nuttige informatie, schitterende illustraties, interessante weetjes, tips om zelf de ster­renhemel waar te nemen, en natuurlijk de nieuwste resultaten van het ruimteonder­zoek. Sterrenkundejournalist en succesau­teur Govert Schilling laat geen stukje van het heelal onbelicht. In 166 overzichtelijke deelonderwerpen neemt hij de lezer mee langs zon, maan en planeten, via sterren, nevels en sterrenhopen naar melkweg­stelsels, clusters en de geboorte van het heelal. Door de talloze kruisverwijzingen, de vele tabellen en het uitgebreide register is Handboek Sterrenkunde ook een uitstekend sterrenkundig naslagwerk.

Afmetingen: 220 x 24 cm
Aantal pagina: 256

Hardcover vol prachtige foto's

Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij wordt ook veel gevraagd om ingewikkelde vraagstukken op radio en televisie uit te leggen. Hij publiceerde vele tientallen boeken en ontving diverse prijzen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.