Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Deep Space

Deep Space door Govert Schilling. Een visuele verkenningstocht naar de rand van het heelal en het begin van de tijd.
Verkoopprijs: 14,99
Beschrijving

Deep Space door Govert Schilling

Govert Schilling neemt je mee op een adembenemende ruimtereis door het uitdijende heelal. Met honderden indrukwekkende foto's en illustraties. En met een sterrenatlas van 14 pagina's die de gehele sterrenhemel in beeld brengt. Voor iedereen die gefascineerd is door de wereld die buiten die van ons ligt.

Het boek is schitterend vormgegeven en geïllustreerd, waarbij hedendaagse astronomische ontdekkingen in het verre heelal in beeld worden gebracht. De tekst staat in dienst van de foto’s, wat zeer verhelderend werkt. De 'paspoorten' in combinatie met de mooie sterrenkaarten van Wil Tirion geven de ontdekkingen ook een plek aan de sterrenhemel, wat goed werkt. Het is een boek om vaak even te pakken en in weg te dromen. 

Afmetingen: 26 x 26 cm
Aantal pagina: 240

Hardcover vol prachtige foto's

Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij wordt ook veel gevraagd om ingewikkelde vraagstukken op radio en televisie uit te leggen. Hij publiceerde vele tientallen boeken en ontving diverse prijzen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.