Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

De Kosmos en ik

De kosmos en ik. Alles wat je wilt weten over het heelal (10+)
Verkoopprijs: 14,95
Beschrijving

De kosmos en ik door Govert Schilling

 

De tentoonstelling "Leven in het heelal' (vanaf 2017) in het NEMO Science Museum te Amsterdam heeft gezorgd dat er een heel leuk en leerzaam boek voor de jonge astronoom is verschenen. In De kosmos en ik legt de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling uit hoe het heelal in elkaar zit, aan de hand van begrippen als klein en groot, heet en koud en dichtbij en ver weg.

Hoe groot is de zon? Leeft er iets op andere planeten? Hoe heet is het binnen in een ster? En hoe ver kijken sterrenkundigen terug in de tijd? Klein en groot, heet en koud, dichtbij en ver weg: Govert Schilling neemt je mee op een verrassende reis door het heelal.
Dit boek vertelt je van alles over de kosmos, maar het gaat eigenlijk ook over jou. Want jij bestaat uit dezelfde soort deeltjes als die verre sterren en planeten. Jij was er niet geweest als de temperatuur op aarde niet precies goed was voor het ontstaan van leven. En als je heel ver in de ruimte kijkt, kijk je ook terug in de tijd. Zo zie je je eigen voorgeschiedenis!

De kosmos en ik biedt met zijn prachtige foto’s en leuke illustraties een heldere kennismaking met alle facetten van de sterrenkunde

Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij publiceerde tientallen boeken – ook voor kinderen – over allerlei astronomische onderwerpen.

Leeftijd: 10+

Gebonden hardcover
Rijk geïllustreerd
Aantal pagina's: 96
Afmetingen: 19,5 x 24,5cm


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen