Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Tuinvogels in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Tuinvogels in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: 3,07
Beschrijving

Tuinvogels in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie.

Bijna alle vogelaars zijn in hun eigen tuin begonnen. Al zie je jezelf nog niet direct in een rijtje staan met je spottingscope om naar de bonte tapuit te kijken, het is gewoon leuk om te weten welke vogel er op je schutting zit. Je leert niet alleen de twintig meest voorkomende soorten in de tuin te herkennen, maar ook je meer vogels naar je tuin kunt krijgen. Bijvoorbeeld door een kleine aanpassing of het ophangen van een nestkastje.

Samen met Broedvogels in beeld heb je een mooie combinatie, met Tuinvogels in beeld help je ze winter door en in het voorjaar lok je de vgels met behulp van Broedvogels in beeld.

Een ideale gids om mee naar buiten te nemen. Inclusief zoekkaart met daarop alle soorten.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen