Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Roofvogels in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Roofvogels in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: 3,07
Beschrijving

Roofvogels in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie.

Met het gidsje Roofvogels in beeld maak je kennis met alle zeventien roofvogelsoorten van Nederland. Van de compacte torenvalk tot de imposante zeearend met zijn spanwijdte van 2, 5 meter (vliegende deur). Wist je dat een slechtvalk wel 350 km per uur kan bereiken in zijn duikvlucht naar een prooi? Een dat de boomvalk het liefst op libellen jaagt? Lees het allemaal in Roofvogels in beeld. Van alle zeventien soorten een korte beschrijving, aangevuld met interessante weetjes.

Een ideale gids om mee naar buiten te nemen. Inclusief zoekkaart met daarop alle soorten.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen