Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Kriebelbeestjes in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Kriebelbeestjes in beeld - zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: 3,07
Beschrijving

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie. Deze gids is misschien wel de uitzondering op deze regel.

Iedere tuin zit boordevol kriebelbeestjes. Er zijn veel plekken waar oorwormen, kruisspinnen, regenwormen, pissebedden, huisjesslakken of padden leven. Eigenlijk is in iedere achtertuin zo'n beetje het hele dierenrijk te vinden. Deze zakgids beschrijft 24 kriebelbeestjes, hoe ze leven en hoe je ze kunt herkennen. Bijvoorbeeld limonadewespen en andere ‘rotbeesten' die je beter met rust kunt laten. Maar de meeste kriebelbeestjes zijn volstrekt ongevaarlijk. Je kunt ze van dichtbij bekijken en je kunt ze gerust op je handen laten springen, schuifelen, kruipen, krioelen of kriebelen.

Een ideale gids om mee naar buiten te nemen. Inclusief zoekkaart met daarop alle soorten.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.