Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Diersporen in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Diersporen in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: 3,07
Beschrijving

Diersporen in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie.

Dieren laten sporen na. Als je goed oplet tijdens een wandeling kun je die makkelijk zien en herkennen. Een zo maak je van iedere wandeling een avontuur. Een hoefafdruk van een ree? Een braakbal, van een uil? Een afgeknaagde den, wie heeft dat gedaan? In dit boekje staan 24 sporen beschreven. Makkelijke sporen, zoals molshopen en konijnenkeutels. Maar ook lastiger sporen, zoals haren in het prikkeldraad, gelei in een weiland. En de vraag wie heeft er aan deze tak geknaagd? was het een hert of een haas?

Een ideale gids om mee naar buiten te nemen. Inclusief zoekkaart met daarop alle soorten.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.