Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Bijen in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Bijen in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: 3,07
Beschrijving

Bijen in beeld - KNNV zakgidsje en herkenningskaart

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie.

Bijen hebben een belangrijke rol in de natuur en de landbouw. Ook in je eigen tuin zijn bijen nodig. En dan gaat het niet alleen om honingbijen. Er zijn duizenden soorten wilde bijen die er een facinerende levenswijze op na houden. In Nederland komen maar liefst 300 soorten voor. Sommige soorten leven in groepen, andere solitair. Dit boekje gaat niet alleen over de honingbij, maar ook over 15 veelkomende wilde bijensoorten. Waar leven ze? Hoe planten ze zich voor? Hoe kun je herkennen? Met Bijen in beeld gaat dat allemaal lukken.

Een ideale gids om mee naar buiten te nemen. Inclusief zoekkaart met daarop alle soorten.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.