Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
veldgids-vogels-van-europa-2
veldgids-vogels-van-europa-8
veldgids-vogels-van-europa-7
veldgids-vogels-van-europa-5
veldgids-vogels-van-europa-4
veldgids-vogels-van-europa-6
veldgids-vogels-van-europa-3
veldgids-vogels-van-europa-9

Veldgids Vogels van Europa

Veldgids Vogels van Europa. Handzame, praktische en overzichtelijke vogelgids met meer dan 500 Europese soorten. Mooie foto's en illustraties.
Verkoopprijs: 22,50
Beschrijving

Veldgids Vogels van Europa - Paul Sterry (red.)

De Veldgids Vogels van Europa is een praktische veldgids met meer dan 500 verschillende soorten. De Veldgids Vogels van Europa bevat meer dan 1000 kleurenfoto's en illustraties. Gemaakt door topfotogeafen en bekende tekenaars. Met een inleiding over het gebruik, kenmerken, topografie, levenswijze, aanpassingen en gedrag.

De beschrijvingen bij de vogels zijn helder, kort en bondig. Dit maakt de Veldgids Vogels van Europa aantrekkelijk om mee te nemen in het veld, mede door zijn handzame formaat en stevige paperback uitvoering.

De Veldgids Vogels van Europa is vooral geschikt voor beginnende liefhebbers en mensen die af en toe een gids openslaan om een vogel te determineren. Doordat er 500 soorten beschreven worden is de Veldgids Vogels van Europa in bijna alle Europese landen te gebruiken.

Paperback
Aantal pagina's: 448
Afmetingen: 20,5 x 13,5 x 2,5 cm
Rijk geïllustreerd

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.