Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vogelzang van Nederland

Vogelzang van Nederland. Boek en CD met 100 vogelgeluiden en determinatiesleutel
Verkoopprijs: 27,99
Beschrijving

Vogelzang van Nederland - Dick de Vos

Vogel herkennen doe je niet alleen op het zicht en met behulp van een vogelgids. Vogels herkennen doe je ook met behulp van hun zang. Dat is voor veel vogelaars geen gemakkelijke opgave. Voor veel mensen is het onthouden van een geluid net wat lastiger dan het onthouden van een beeld. Deze gids is hierbij een fantastische hulp. De gids beschrijft 100 soorten. In iedere beschrijving een uitgebreide toelichting, sonogram, wanneer de vogel zingt en een illustratie + beschrijving van de vogel.

Met behulp van de praktische determinatiesleutels moet het lukken om vogel op grond van hun geluid op naam te bengen. Hulpsleutels gaan in op specifieke aspecten zoals vogels die 'nachts of tijdens een baltsvlucht zingen. Het gaat niet alleen om zangvogels, maar ook uilen, spechten, houtsnip en roerdom worden beschreven en zijn te beluisteren. Op de CD is alle zang, roepen en geluiden van de vogel in top opnamekwaliteit te beluisteren.

Voor veel vogelliefhebbers is dit hét standaardwerk als het gaat over vogelzang!

Vogelzang van Nederland is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de KNNV Veldgids Vogelzang, ook door Dick de Vos

Afmetingen: 23 x 17,5 cm


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.