Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
natuur - outdoor - ontdekken
×
 x 

0
1495190248896
149519024827
1495190248134
1495190248645

Handboek Roofvogels van Europa, Nrd Afrika en MO

Handboek determineren van vliegbeelden Roofvogels van Europa, Nrd Afrika en het Midden-Oosten.
Verkoopprijs: 49,95
Korting
Beschrijving

Handboek determineren van vliegbeelden Roofvogels van Europa, Nrd Afrika en het Midden-Oosten. Dick Forsman

Het Handboek determineren van vliegbeelden Roofvogels is een uniek naslagwerk voor de beginnende en gevorderde vogelaar. Roofvogels neem je toch het vaakst waar als ze vliegen. Als snel denk je, oh weer een buizerd. Maar is dat wel zo? Of was het toch een wespendief. Het blijft lastig, ook voor de vogelaars met veel ervaring. Dit boek biedt uitkomst. Het helpt je bij het herkennen van de vliegbeelden van de 60 verschillende soorten roofvogels in Europa en aanpalende gebieden. Dus op mee op reis, deze gids! 

Het handboek determineren van vliegbeelden Roofvogels is verrijkt met maar liefst 1100 (!) kleurenfoto's. Van de soorten zijn foto's opgenomen van beide geslachten en op verschillende leeftijden. Ook de verschillen in geografische verspreiding en zelfs hybriden komen aan de orde. 

Naast determinatiegids is het Handboek determineren van vliegbeelden Roofvogels een bron van kennis over roofvogels. Onderwerpen als migratie, rui, verspreiding en gedrag komen ruimschoots aan de orde. Bovendien krijg je tips van een insider waar en hoe je het beste roofvogels kunt gan waarnemen.

Het handboek determineren van vliegbeelden Roofvogels is een echt standaardwerk en mag niet ontbreken op de boekenplank van de vogelaar.

  • Alle roofvogels van Europa, Noord Afrika en het Midden-Oosten
  • 60 soorten, 1100 unieke foto’s
  • Per soort beschrijving van de variatie, verspreiding, gedrag, soortdeterminatie, rui, geslachtsbepaling, gelijkende soorten
  • Gedetailleerde beschrijvingen van alle verenkleden: juveniel, oudere onvolwassen vogels (overgangskleden), adult, vrouwtje, mannetje In samenwerking met Vogelbescherming Nederland.

Dick Forsman is een Finse ornitholoog die als kind al een passie voor roofvogels had. Hij heeft veel geschreven over de verschillende verenkleden en de rui, zowel voor het brede publiek als voor wetenschappelijke tijdschriften. Daarnaast is hij een fervent fotograaf.

Pagina's: 544
Formaat: 17 cm x 24 cm
Hardcover, full colour, 

 

Onze beoordelingen op Webwinkelkeur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 189 reviews.