Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

ANWB Vogelgids van Europa

ANWB Vogelgids van Europa
Verkoopprijs: 34,95
×
Beschrijving

ANWB Vogelgids van Europa - De 'Svensson' 

In bijna alle lijstjes van vogelgidsen staat de ANWB Vogelgids steevast bovenaan. Het natuurtijdschrift Roots oordeelt de ANWB Vogelgids met een 9,5 als de beste en meest complete vogelgids van Nederland.

De ANWB vogelgids wordt beschouwd als de meest complete gids met zijn 900 soorten die beschreven worden. Op internet zie je vaak in beschrijvingen het getal 770 - zelfs bij de uitgever - maar het zijn er toch echt 900. Niet alleen alle Europese soorten staan in de gids, maar ook de soorten van Noord Afrika en grote delen van het Midden-Oosten. 

Van iedere soort staan alle gegevens over habitat, geluid en verspreidingsgebied overzichtelijk tegenover de pagina met de illustraties. De illustraties geven ook de verschillende kleden van de vogels weer. Bijvoorbeeld als er een winter- en zomerkleed is. Of als de jonge vogel (juveniel) afwijkt van het volwassen verenkleed (adult).

De kaartjes geven de verspreiding weer van broed- en overwinteringsgebieden en de trekroutes.

Wij hebben de laatste - verder geperfectioneerde - druk in voorraad. De vorige druk (5e) is ook nog in voorraad. Deze heeft een hardcover uitvoering. Wil je met het boek het veld in, kies dan voor de nieuwe 6e druk. Zoek je de vogels vooral thuis op? Neem dan de hardcover.

Klik hier om een inkijkexemplaar in PDF te downloaden

Aantal pagina's: 448
Afmetingen: 3,1x20x15 cm
Gewicht: 880gr
Geplastificeerde zachte kaft
Rijk geïllustreerd

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.