Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Verzenden

Wij versturen onze artikelen meestal dezelfde dag (voor 16.00 uur besteld), anders uiterlijk binnen één werkdag na de ontvangst van de betaling.

Wij verzenden via PostNL of DHL. Heel af en toe UPS. Zodra de bestelling is verstuurd ontvang je een 'track and trace' code, zodat je precies weet wanneer het pakje wordt bezorgd. Bij brievenbuspost ontvang je een verzendbericht, meestal met track & trace, heel soms zonder als je bestelling in een envelop past.

In geval van vertraging laten wij je dat direct weten. 

Afhaalpunt PostNL

Je kunt ook kiezen voor bezorging op een PostNl afhaalpunt.Wij kiezen dan standaard het afhaalpunt het dichtst bij jouw postcode. Wil je een ander afhaalpunt kiezen, dan kan dat ook. Vermeld dat dan in het vak 'opmerkingen'. Als je pakketje (meestal boeken) door de brievenbus past, dan sturen we via brievenbuspost. Dit tenzij je aangeeft dat niet te willen.

Bestellingen boven € 150,- worden verzekerd verzonden. Voor deze pakketten zet je een handtekening bij ontvangst.

Verpakkingen

Wij hergebruiken verpakkingen en opvulmateriaal zoveel mogelijk. Dit doen we uit duurzaamheidsoverwegingen niet om een paar eurodubbeltjes te besparen. Wij zullen jouw bestelling altijd met de grootst mogelijke zorg inpakken en verzenden.

Als er veel ruimte overblijft in een doos dan proberen we die te verkleinen. Dat ziet er niet altijd even strak uit, maar scheelt wel het voorkomen van verplaatsen van lucht.

Op afspraak

Afhalen in Ede kan ook. Je kunt dit aangeven bij de bestelling. Wij bellen of je belt ons voor het maken van een afspraak. Dit is tevens een mooie gelegenheid om de werking van bepaalde artikelen uit te leggen. Kies bij verzenden in het bestelformulier voor 'op afspraak'. Wil je betalen als je de bestelling op momt halen? Je kunt bij ons ook pinnen. Kies dan bij betaling ook voor 'afhalen'. Wij accepteren pin- en contactloze betalingen van alle bekende creditcards en pinpassen, inclusief Visa, MasterCard en American Express, evenals betalingen via Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay.

 

 

Verzendkosten

NEDERLAND

Als er minimaal één boek besteld wordt:
Tot € 20,- bijdrage in de verzendkosten € 2,99
Boven € 20,- gratis verzending

Overige artikelen:
Tot € 40,- bijdrage in de verzendkosten € 4,99
Boven € 40,- gratis verzending

BELGIE EN DUITSLAND

Tot € 50,- bijdrage in de verzendkosten € 6,99
Boven € 50,- bijdrage in de verzendkosten € 4,99


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen