Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
t-reign-retractable-gear-tether-small-clip8
t-reign-retractable-gear-tether-small-strap9

T-Reign retractor small

T-Reign retractor small met karabijnhaak, strap of clip
Basisprijs inclusief BTW 14,96
Verkoopprijs: 11,97
×
Kies bevesting Retractor
Beschrijving

T-Reign retractor small met karabijnhaak, strap of clip

Geen eindeloos gezoek en gegraai meer in jas, rugzak of broekzak. Met deze retractor van het Amerikaanse merk T-Reign heb je je gereedschap altijd bij de hand. Deze retractor is van een hoogwaardige kwaliteit en mag dan ook niet vergeleken worden met de exemplaren die de markt overspoelen en na 3x trekken niet meer oprollen.

De handgreep van deze retractor is van stevig polycarbonaat en met een Kevlar koord. Kevlar heeft uitzonderlijk goede  eigenschappen, zoals een treksterkte die hoger ligt dan staal (relatieve treksterkte).

De variant 'large' heeft een koordlengte van 60 cm en kan een maximaal gewicht van 110 gr dragen. De retractor heeft een totale lengte van 10 cm. Geschikt voor kleine zaklampen, zakmessen en multi-tools en ander gereedschap. Er zijn drie varianten: karabijnhak, strap (klitteband) en clip. Op de foto's kun je de verschillen zien. Bij de bestelling kun je opgeven naar welke variant retractor jouw voorkeur uitgaat.

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen