Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Eetbare paddenstoelen

Eetbare paddenstoelen - Vindplaatsen - herkenning - verzamelen - bereiden. Unieke gids voor de liefhebber van paddenstoelen.
Verkoopprijs: 24,95
Beschrijving

KNNV gids - Eetbare paddenstoelen - Jens H. Petersen

Buiten de natuur ontdekken en dan 's avonds een maaltijd bereiden met de zelf verzamelde paddenstoelen. Het kan met behulp van deze gids. In West-Europa groeien de smakelijke paddenstoelen overal om ons heen. Als je maar weet wat je moet doen, want er zijn natuurlijk ook veel giftige soorten. Deze gids zet je op het pad van veel eetbare soorten die ook voor een beginner gemakkelijk te herkennen zijn. Eetbare paddenstoelen brengt juist deze soorten binnen bereik.

Kenmerken:

  • Overzichtelijke gids met duidelijke beschrijvingen en foto's van eetbare  paddenstoelen en de niet-eetbare soorten die er op lijken.
  • De beste vindplaatsen, algemene herkenning en hoe je paddenstoelen verzamelt, bewaart en bereidt
  • De belangrijkste soortgroepen
  • De belangrijkse eetbare soorten met individuele informatie over vindplaats, smaak en bereiding
  • Dubbelgangers, met extra uitleg als deze giftig zijn

Eetbare paddenstoelen is een basisgids voor de liefhebber van paddenstoelen die een koningsmaal paddenstoelen bij elkaar wil plukken.

Formaat: 25 x 17,5 cm

Aantal blz: 155

Rijk geïllustreerd

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen