Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Basisgids Paddenstoelen KNNV
Basisgids Paddenstoelen KNNV
Basisgids Paddenstoelen KNNV
Basisgids Paddenstoelen KNNV
Basisgids Paddenstoelen KNNV
Basisgids Paddenstoelen KNNV
Basisgids Paddenstoelen KNNV

Basisgids Paddenstoelen

Basisgids Paddenstoelen. Met behulp van een handige zoeksleutel kun je eenvoudig 100 soorten paddenstoelen herkennen. Mer veel unieke foto's.
Verkoopprijs: 22,96
Beschrijving

KNNV Basisgids Paddenstoelen door Thomas W. Kuyper en Nico Dam

Met deze Basisgids Paddenstoelen lukt het jou om vrij eenvoudig 100 soorten paddenstoelen op naam te brengen. Nederland kent een grote rijkdom aan paddenstoelen, die niet alleen in het najaar te zien zijn. De Basisgids Paddenstoelen is gericht op herkenning in het veld met duidelijke beschrijvingen, heldere en kleurrijke foto's en het bevat een uitgebreide determinatiesleutel. 

De Basisgids Paddenstoelen is vooral geschikt voor beginnende paddenstoelliefhebbers en wandelaars die geen specialist willen worden, maar wel geboeid zijn door paddenstoelen.

De honderd meest algemene paddenstoelen in je binnenzak:

  • 100 algemene soorten Nederlandse paddenstoelen herkennen
  • Met handige zoeksleutel en per soort meerdere unieke (detail) foto's
  • Beknopte informatie over ecologie, voorkomen, vinden en herkennen

Thomas W. Kuyper is hoogleraar aan Wageningen Universiteit, gespecialiseerd in paddenstoelen en schimmels. Hij werkt al meer dan 40 jaar aan paddenstoelen, en is mede-auteur van het Basisboek Paddenstoelen en de Veldgidsen Paddenstoelen I & II.

Nico Dam is fysicus, maar daarnaast ruim 25 jaar fervent paddenstoelenkenner. Hij is onder andere mede-auteur van het Basisboek Paddenstoelen en de Veldgidsen Paddenstoelen I & II.

 
Pagina's: 128
Formaat: 16 x 24 cm
Uitvoering: paperback | full colour
 
 

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen