Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

ANWB Paddenstoelengids

ANWB Paddenstoelengids. Vinden, herkennen, verzamelen en gebruiken van paddenstoelen. 270 soorten.
Verkoopprijs: 29,99
Beschrijving

ANWB Paddenstoelengids door Marcus Flück.

Succesvol paddenstoelen zoeken met de ANWB Paddenstoelengids. In deze veldgids vind je de meest algemene soorten van West- en Midden Europa. Met groot formaat foto's en duidelijke tekeningen worden alle kenmerken in beeld gebracht. De determinatiesleutel op de binnenkant van de kaft helpt je snel op weg.

Het blijft niet alleen bij het herkennen van de paddenstoelen. Veel paddenstoelen hebben een (symbiotische) relatie met bomen. Zo vind je de bekende vliegenzwam altijd in de buurt van een berk. Ook aan dit soort zaken besteedt de ANWB Paddenstoelengids veel aandacht, waardoor de herkenning nog sneller gaat.

Wie een keer eigen gevonden paddenstoelen wil eten kan ook goed met de ANWB Paddenstoelengids uit de voeten. Je vindt tips over de eetbaarheid, het verzamelen en de bereiding. 

ANWB Paddenstoelengids bevat ook leuke ideeën om de kinderen voor paddenstoelen te interesseren.

De ANWB Paddenstoelengids is er vooral voor de natuurliefhebber die op zijn of haar wandelingen wil weten welke paddenstoel daar groeit. Wil je je meer verdiepen in paddenstoelen dat is een meer specialistische gids wellicht passender. Bijvoorbeeld die van de KNNV.

Klik hier voor een inkijkexemplaar (er wordt een PDF op uw computer gedownload).

Pagina's: 416
Formaat: 19,5 x 13,7 cm
Paperback
Rijk geïllustreerd


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen