Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1470143919540
1470143919288
1470143919259
1470143919289

Tuindieren verassend dichtbij

Tuindieren Verassend Vlakbij. Een vrolijke tuingids voor alle natuurliefhebbers!
Verkoopprijs: 9,95
Beschrijving

Tuindieren Verassend Vlakbij - Tialda Hoogeveen (KNNV)

Je tuin - ook de kleine tuin- is altijd een natuurreservaatje dat je helemaal zelf beheert. Vlinders en hommels bezoeken je bloeiende planten, de kikker je vijvertje en merels nestelen in je klimop. Koolmezen leggen hun eieren in je nestkast en eten in de winter van je voedertafel. Tuindieren Verrassend Dichtbij geeft je veel verrassende tips hoe je al deze dieren kunt lokken en ze het naar de zin kunt maken. 

Van iedere maand van het jaar is er een aantal pagina's opgenomen met wat er in desbetreffende maand in je tuin te beleven is. Ook wordt er in Tuindieren Verrassend Dichtbij verklapt wat je moet doen om een egel naar je tuin te lokken.

  • Leuke wetenswaardigheden over de dieren in je tuin
  • Talloze tips over wat je zelf voor de dieren kunt doen
  • Welke dieren kun je in welke maand zien?
  • Extra ruimte voor eigen notities en/of schetsen

Geniet van koolmezen in je klimroos en van dikke hommels tussen de stokrozen. Maak ruimte voor de egel die het aantal slakken in je tuin binnen de perken houdt. Lees meer over hun leven en ontdek wat vogels, vlinders en andere leuke tuindieren nodig hebben.

Tialda Hoogeveen(1974) is schrijver en journalist en schrijft voor zowel kinderen als volwassen. Veel van haar boeken en artikelen gaan over natuur. Voor KNNV Uitgeverij schreef ze eerder Stadstuinieren en Ontmoet Minuscule in de achtertuin.

Met de KNNV serie ‘verrassend vlakbij’ begint het genieten van de natuur dichtbij huis. In je eigen tuin of op pad, wandelend en fietsend, in ieder seizoen. De ervaren schrijvers geven inspiratie voor wat je zelf voor de dieren en planten kunt doen en gouden tips voor onverwachte ontmoetingen. Ontdek zo het goudhaantje: het kleinste vogeltje van Nederland en symbool voor deze serie.

 Ook verschenen in dezelfde serie:

  • Vogels verrassend dichtbij 
  • Vlinders & Libellen verrassend dichtbij

Aantal pagina's: 248
Formaat: 12x16 cm
Rijk geïllustreerd (kleur)
Hardcover


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen